Kallt, snö och blött. Inte de bästa förutsättningarna för fotboll. Dessutom mot Degerfors akademilag. Egentligen kan ju inget bli värre. KB:s lag är 00/99/98 blandat. Men hade det inte varit för en tveksamt dömd straff till Degerfors hade resultatet kanske kunnat bli annorlunda. Men KB är väldigt tunt framåt. Inte många målchanser. För mycket dutt på mittfältet och rätt så ensidigt spel på högerkanten.

Hugo började på vänsterkanten, kanten längst bort från oss, för att i andra halvlek börja som höger ytter, på kanten längst bort från oss smiley Hugo spelade bra men KB måste få med honom i spelet mycket, mycket mer.

Sigge, ny för mig i KB-målet var mycket bra! Bäst i KB idag var Berk, jisses som han sprang! I andra halvlek kom det in en vänsterback som jag blev lite imponerad av. Skulle vara kul om man visste vem som var vem. En laguppställning t ex på hemsidan?!

Jag tyckte att det för en gångs skulle var en bra och opartisk domare som dömde. Vi var ju i Degerfors. Men, två tveksamma straffsituationer, där Degerfors fick sin men inte KB, och när det hettar till på slutet och Degerforsarna tar till fulknep för att rädda vinsten, då är domaren inte med längre. Synd!

Oskar och Ludde såg jag i Degerforströjor. Är det någon mer 99:a som gått till Degerfors? Jag försökte gå in på Degerfors hemsida och kolla deras trupp men där står så här

Skäms de möjligtvis för att ”deras” spelare så ofta nuförtiden har andra moderklubbar!

Tillslut kom gamle coach Gordon och spelet kunde börja

Ludde och Oskar
Oskar, Ludde och Hugo. Oskar hade det angenäma nöjet att markera Hugo smiley
Jag trodde att smurfar var blå men i Degerfors finns det röda smurfar smiley

Berk, bäst i KB, kanske bäst på plan, oj vad han slet.
Mycket publik var det, trots vädret.
KB:s farligheter kom till på frisparka och hörnor.
Hugo i stilstudie.

Det blir kul effekter när det är så blött i luften som idag. Det blir en romantiska hinna på linsen. Men jag är rätt säker på att det inte var romantik Hugo var ute efter när han kastar sig in i denna närkamp.

Ur denna hög …

… kommer Hugo med bollen. Snälla KB spela lite mer på vänsterkanten. Där väntar en snabb, stark och löpvillig Hugo.

Fotbollsfrisyersmileysmileysmiley
Klart godkänd premiär. Sämst var vädret.