Ingen tvekan om vart segern skulle gå idag. Hallsberg inledde starkt i första perioden. De vara mycket effektiva och när chanserna dök upp så att pucken i mål. 3 – 0 efter första perioden. Så kommer då den där andra perioden. Västerås vann den med 1 – 0 men hade egentligen aldrig någon chans även om det lutande åt 3 – 2 ett par gånger. Fint spel hos Hallsbergs killar, som vanligt får man väl säga numera. Det var inte någon av Richards allra bästa matcher, men eftersom han sällan är riktigt dålig så var hans insats helt okej.
Inte så många lägen för Richard denna matchen till skott.
Så här ser vi inte heller Richard så ofta numera
utan nuförtiden är han mitt i gröten, ofta med pucken.
Och också så här, i samspråk med domaren, som tycker att # 55 ska ta det lite lugnare smiley
Mycket kamp och fight denna dagen från Richard sida. Spelet vill inte riktigt fungera. Kanske poängkramp smiley