Att tippa AIK och Modo i topp och BIK Karlskoga sist behövdes det väl ingen expert från C More för att tippa när Allsvenska drog igång. Men om man verkligen vore expert skulle man veta vad BIK Karlskoga kan och inte alls vara överraskad att BIK idag ligger etta i Allsvenskan.

Idag toppar BIK Karlskoga Allsvenskan och AIK och MODO, trots sina storslagna namn, sladdar runt i slutet på serien.

Att det går bra för BIK kan man ju också se på dessa fyra killar. En spelare i varje åldersgrupp, 1997 Hugo Enock, 1998 Johan Schreiber, 1999 Wiliam Lindgren och 2000 David Lilja, har provat på eller är ordinarie spelare i respektive pojklandslag.
Hugo Enock. Han har gjort flera SHL-matcher i FBK.
Johan Schreiber har debuterat i seniorsammanhang i BIK Karlskoga och Kumla

William Lindgren, BIKs representant i Värmlandslaget som vann TV-pucken.
David Lilja som vid 17 års ålder kan titulera sig värdsmästare
Att BIK inte alltid ser vilken guldklimp de har framför ögonen skämmer lite, men bara lite.