Richard har spelat flera seriematcher som vi sett och/eller följt på SweHockey men inte rapporterat. Tyvärr avgjordes serien den 16 december då Hallsberg föll mot Köping med 3 -1. J18 Division 1 C Västra är egentligen en rätt tråkig serie, Köping som är först besegrar alla och Wettern som är sist har inte vunnit över någon. Det som värmer är att Örebros andra J18-lag ligger näst sist och får rejält med stryk. Det är synd att Hallsberg inte riktigt får till det mot Köping för överlag spelar Hallsberg en fin, rolig och attraktiv hockey. I alla fall till i söndags då det var en rejäl batalj om andraplatsen då Linköping var i Hallsberg. Domarna hade tydligen sagt till Richard att han skulle sluta slåss om han ville avsluta matchen på isen smiley. Hallsberg vann tillslut den holmgången med 6 – 5 efter over time.

Onsdag den 8 februari möter Hallsberg Köping hemma och den tänkte jag se. Det ska bli intressant och se om Hallsberg kan rubba Köping denna gången. Hallsberg har 33 p och Köping 39. Ingen chans för Hallsberg att gå om men det vore en fin avslutning att klå serieledarna/serievinnarna.
Richard ligger på 24:e plats i poängligan totalt och på 4:e plats i backarnas poängliga.

P.S Får uppdatera mig. Wettern har tydligen 3 poäng efter en vinst mot Örebro och bättre målskillnad. Grattis Wettern. Uselt Örebro! Så nu är Örebro sist i tabellen!