https://youtube.com/watch?v=A9er5EF1nno%3Frel%3D0

Richard har nummer 55.

Halsberg krossade HC Wettern/Motala med 8-1. 65 – 15 i skott! Det är inte lätt att spela mot ett lag som är så kass. Tillslut ville alla göra mål och surrade runt bortalagets mål. Ett par förlösande bakåtpass till en back skulle nog ha dragit isär Wetterens försvar för som det nu blev stod Wettern kompakt med fem man framför målvakten.

Hallsberg såg ut som de hade kul och åkte skridskor och snitsade. Richard gjorde ett mål, ett snyggt mål och hade bud på fler.

Det här var första gången, tror jag, som jag var på hockey utan kamera. Det beror på att i Hallsbergshallen, liksom i alla hallar som är så små, är det endast 3-4 platser som det går bra att fotografera från. De 3-4 platserna är denna höstsäsong upptagna så det får bli bara hockey numera.