I mitten på september utökades vår grupp på kontoret med tre stycken trevliga tjejer. Vi skulle då han en sån´ där trevlig ”kommaihoppochgillaallaträff”. Eftersom vi gillar varandra innan så var det ju inte så svårt … 😉 Vi hade några roliga lekar, bland annat skulle vi skjuta prick med raketgevär som Anders & Persson kommit på skulle vara kul (Anders är från Hasselfors och Persson från Vretstorp/Björneborg. Perssons make är också fd militär, kan förklara det hela ) De två demonstrerade. Observera nu hur man gör 1) stoppa i en ljudraket i ett långt rör 2) fjutta på stubinen 3) håll för bakändan på röret 4) sikta rätt. Observera att Persson har den lilla brädbiten som hon ska sätta för röret där bak mellan knäna, hon är också lite kort, så när hon inte hann med tog hon sin hand … ja, det gick relativt bra! Men kul hade vi!!!

Här laddas rekatgeväret, obs brädbiten som ska vara stopp, mellan Perssons knän smiley

Problemet är antagligen att Anders är 2 meter och Persson 1,50 smiley

Det gick bra, inge större skada skedd smiley