Närkederby, det började som det ska i ett hett Närkederby. Efter 2:40 utvisas Cosmos för en boarding som han inte alls var överens med domaren om så han fick ”game misconduct”, så var det igång. Men Hallsberg var totalt överlägsna. Örebro ska vara smickrat över att inte siffrorna sprang iväg. De lyckades inte skapa några riktiga farligheter i Hallsbergs zon. Hallsberg spelade suveränt. Inte många misstag ikväll inte. Skotten idag var 21 för Örebro och 35 för Hallsberg. Förstår inte hur Örebro fick iväg så många skott, de var ju inte över sin egen blå så många gånger under matchen. Bra jobbat hela Hallsberg och jättestarkt jobbat kapten Richard! Örebro hade nästa inget anfallsspel, det kom en Örebroare då och då och åkte in i Hallsbergs zon. Men det Örebroarna var riktigt bra på var att försvara sig! Antar att de fått träna på det många gånger. smiley
Richard var kapten idag. Här försöker han prata bort Cosmos utvisning smileysmileysmiley
Hade han klarat det skulle han nog satsa på att bli advokat smiley
Richard är ju normalt höger/vänsterback men i PP spelar han center, och gör det mycket bra smiley
Richard är inblandad i många farligheter framför motståndarmålet. Antar att det är för att det bara finns 6 backar i Hallsberg som de inte flyttar upp honom till en permanent centerplats.
Lite försvar ägnar han sig också åt, även om han denna gången hamnat lite bakom!

Richard tackar domaren smiley
Det är fortfarande kul att tacka publiken/fans fast man är 17-18 år, då man vinner smiley
Bra match igen av Hallsberg och av Richard smileysmiley