Niklas rapporterar från Oddevold:

Vi åkte till Uddevalla och skulle möta Oddevold som Torbjörn Nilsson tog upp i allsvenskan i mitten på 90-talet. Oddevolds ledare varande för att planen var slut och de hade lagat om den på några ställen.

Det fick vi erfara i början på matchen, på de första 5 minuterna så hade båda mittbackarna halkat och vi fått farliga lägen emot oss, det senare skapar ett friläge mot David som är chanslös vid 1-0.

Oddevold trummar på och vi ser tagna ut av målet och resan och efter en tilltrasslad situation så chippar de in en boll i mål 2-0.

Men då händer nått KB börjar peppa och kämpar så vi skapar mera och spelet är jämt. Efter en hörna så blir det kalabalik i straffområdet, mitt i röran står kapten Jesper och pangar in bollen 2-1. Vi spelar av halvleken.

Andra halvlek har Oddevold fått nått bra att dricka för de pressar på och gör då också 3-1 ganska omgående. Men KB har inte tänkt ge sig Coach, Kapten och resten av lagen hjälper och manar på varandra. Till slut så kommer Jesper i en löpning på mittplan, hittar väll ingen att passa, så han trycker till bollen rakt upp i krysset från straffområdeskanten 3-2, mycket snyggt.

Nu har vi en riktigt bra situation och Oddevold får freda sig med näbbar och klor, tyvärr lite väl brysk och domaren står inte emot, så efter tre hands och en nedsparkning av Berk får Hugo nog och sänker en kille med en ”checking to the head” eftersom domare och linjeman inte ser nått så utbryter kaos på plan och läktare, när spelarna skriker att det var gul 16 så tar han fram kortet och varnar honom. Det var tur att domaren inget såg för då hade Hugo inte spelat mera. Gordon tar av Hugo en stund (bra Gordon). Det lugnar sig lite men vi fixar en hörna som Oliver E knoppar snyggt in, lite av Olivers specialitet 3-3

Hugo får komma in igen och Oddevold sätter in en stor kille för att ta hand om Hugo, tyvärr är han ganska långsam och Hugo rundar honom snyggt och lägger en yttersida mellan mittbackarna till en fram rusande Diar som inte gör något misstag utan rullar in 3-4 bredvid målvakten.

Nu blir det stirrigt igen. Typ ”skall vi vinna” vi rör oss inte längre och tittar boll och på en frispark så sätter de 4-4. Rättvist men trist.

Nu är det två lag som inte vill förlora så det händer inte mycket mer.

En kul och spännande match, hafsig men under hållande