Här kommer en sammanfattning av det referat som finns på KBK:s hemsida. Jag tolkar det som att då KBK tycker 0-0 var rättvist borde KB ha vunnit.

KBK: ”Bortamatch mot KB, en regnig fredagskväll, där har vi några av förutsättningarna. En sömnig tillställning från början till slut, det är mer fart och fläkt i ett tomt akvarium än vad det var i KBK´s p-99 för kvällen. Halvlekens enda målchans fick KB som kom efter slarv, där Albin gör en jätteräddning. Det var nog enda situationen i hela matchen som fick pulsen att höjas. En miljövänlig halvlek med lågenergi smiley

Sammanfattningsvis så är 0 – 0 ett rättvist resultat. När det gäller vår prestation så saknas energin, vi reagerar för mycket istället för att agera och vi är för stereotypa i vårt spel. Det gäller att vi fokuserar på de sista matcherna även om vår placering i serien inte kan påverkas. ”