I regn och rusk och blåst och oväder såg vi KB spela oavgjort 0 – 0 mot Karlstad BK ikväll. Det var så dåligt väder att jag lämnade kameran hemma. Om man läser på KBK:s hemsida har de en väldigt ambitiös tanke med sin fotboll, men tyvärr KBK av vad jag sett har ert 99-lag gått rejält bakåt i utvecklingen.

Första halvlek i dagens match gick klart till KB och jag trodde nog att KB skulle fixa till det men så gick Jesper ut i halvtid, ska spela med A-laget på lördag. Berk gick ut med ont i foten. Hugo trampade sig till en rejäl stukning. Viktor var av en stund, kanske bara trött. Men spetsen saknades också i denna match. Önskar så att KB någon gång skulle få utdelning på sitt spel men tyvärr inte i kväll heller.

Kamperna mellan KB och KBK brukar vara en strid på kniven men inte ens Big Mac var på stridshumör ikväll!

Hoppas Hugos fot läker ihop snabbt. Inte långt kvar på säsongen nu!