Ljungskile – KB U17 2 – 0
Denna match var mest intressant mest för hur det skulle gå för Hugo att spela med masken.

Matchen i övrigt, enligt Niklas, gick sådär. Första 20 minuterna hade KB inte kommit ur bussen och då gjorde Ljungskile 2 mål. Efter det var det uppförsbacke men KB tog över mer och mer. Hugo spelade andra halvlek. När Hugo varit inne en minut får han en fin boll av Oskar, som han rundar sin back med och lägger ett perfekt inlägg som Diar möter och sätter i stolpen. Så höll det på till Berk gick av skadad och Hugo fick byta kant. På den kanten kom det väldigt få bollar men när det gjorde det blev det direkt farligt genom Hugo eller Hannes P. En frustrerande match där KB borde haft minst en poäng. Hugo snackade till sig ett kort och Jesper var mer än arg

Hugo lyckades nicka ihop med en kille så att han fick en bula i tinningen, trots skyddsmasken.

KB – Linköping U17 1 – 1
En frustrerande match enlig Niklas. KB dominerar första halvlek och gör 1 – 0 men blir efter det ängsliga och tappar spelet. KB har två bollar till i nät men som tyvärr blir bortdömda. Denna match spelade Hugo 90 minuter, utan mask.

Syrianska – KB 1 – 1
Efter det spelade Hugo med U21 laget mot Syrianska i Västerås utan mask och han verkar vara helt återställd nu. Från Syrianska matchen finns det ett långt referat.

Husqvarna – KB 1 – 0
Idag, lördag 17 september, har KB:s U17-lag varit i Husqvarna och spelat fotboll. Enligt Svenska Fotbollsförbundets resultatsida har de förlorat med 1 – 0 mot Husqvarna FF.