Rävåsens IK Bäst i Värmland 2016.

Referat från Rävåsens hemsida:
RIK Karlskoga besegrade QBIK från Elitettan i DM-finalen med 2-0 (1-0). Det var en mycket rättvis seger inför 167 åskådare på Kilsta IP. Målskyttar Georgia Cleopfil och Hanna Andersson.

Efter att haft 11 hörnor och en boll i ribban så kom ledningsmålet i minut 42. Georgia Cloepfil stänkte in bollen till 1-0.

I andra halvlek fortsatte hemmalaget hålla i taktpinne och QBIK satsade mest på långbollar. Men förutom ett ribbskott kunde laget från Elitettan inte hota RIK Karlskoga. 2-0 tryckte mittbacken Hanna Andersson in i efterspelet till en hörna i andra halvlek.

När sedan lagkapten Jenny Tropp fick höja bucklan var det inför ett jublande hav av lagkamrater Rävåsens IK Karlskoga distriktsmästare i Värmland 2016. Känns mycket bra.