Oj oj och aj aj, det var en smäll det! Men egentligen var inte Åtvidabergs så bra och KB inte så dåliga. Åtvidaberg är duktiga och spelar en fin fotboll men denna dag fick de nog in allt och KB hade inga marginaler på sin sida. Inte så att KB skulle kunna vinna, men 1 – 7 är för stor siffror. Det är bara att bryta ihop och komma igen.

Idag torsdag förlorade KB mot Degerfors med 3 – 1. Degerfors leder serien. Ett något mera normalt resultat.

Högerbacken, nummer 3, ska nog var glad åt att domaren hade glömt korten hemma. Tror nog han nästan var sämst på plan och hans lösning på det var att slå omkull alla som kom på hans kant. Här är det Hugo som åker i backen.

Här tror jag det är Oliver osv osv

Ett mål fick KB till i alla fall men det satt hårt åt smiley

Så nära så nära flera gånger smiley

Fint besök var det på Nobelstadion i söndags smiley

Nä det gick inte bra idag … smiley