Tja, ingen trodde väl egentligen att KB skulle kunna rubba Carlstad. En bra match av hela laget, ett tidigt mål för KB och sedan få Carlstad i gungning, det var väl chansen för KB i kväll.

Men Carlstad var för bra, för stora och starka! Dock hade jag väntat mig ett bättre fotbollsspel av Carlstad. Det bästa var att Hugos lår höll. Han var lite avvaktande i första halvlek men blommade ut i andra. Hugo var inblandad i ett antal farligheter som började med att han drog upp anfall på anfall på sin kant, särskilt i början på andra halvlek. Han fick visst också ett gult kort. Det stod 2-0 i halvtid och när så Carlstad gjorde ett snabbt mål i början på andra var det mest för KB att göra ett snyggt avslut. Carlstad är ett stort och kraftigt och hårt spelade gäng men oj så de gnäller!

Måste väl nämna vädret också, usch och fy ca 8 grader och regnigt i början av matchen. Hade vi inte stannat till i Bergvik och handlat en flis- och dunjacka hade vi inte orkat stå kvar. Men kämpaglöd från KB-killarna på planen värmde den också. Strongt att de inte ger upp utan fortsätter kämpa på och försöka.
Hugo kämpade och slet.
Ett av Hugos anfallsförsök på vänsterkanten.
Flera av kämparna från onsdagsmatchen smiley

Då det är J19-laget är det flera äldre spelare med och många känner jag inte igen.
Vädret smiley