I denna serie ligger KB näst sist (mest beroende på att KB har en match mer spelad än Karlslund smiley). Minns inte riktigt men jag tror att det var debut för Hugo i U21-laget denna kväll. Kumla verkade tro att det var ett sopgäng som kommit till stan och att de skulle ta tre lätta poäng. KB började bra men släppte sedan i Kumla i matchen. Det stod 0-0 i halvtid. Andra halvlek börjar KB bra och gör 2 snabba mål och det ser just då väldigt bra ut. Sedan kvitterar Kumla med 2 snabba mål. Men KB reser sig och ger inte upp. I 79 minuten kommer så 2-3 och då kan man ju tänka sig att KB skulle lägga sig på försvar men inte. Vid 2-3 så väljer KB att fortsätta anfalla och när man bryter ett Kumla anfall i 85 minuten gör Abubakar 2-4. Härlig moral i laget. Alla spelarna fick spela och bytena som gjordes var smarta, kloka och kom vid rätt tillfälle.

Hugo flöt fram på plan. Verkade ha hittat en fin rymt i sitt fotbollsspel. Snabb, smart och teknisk. Inget av det lätt tjuriga som han visat under vårsäsongen. Å så gick låret sönder … Hugo spelade bra första halvlek. Hugo hade denna match sina nya fotbollsskor smiley

Rolig och skojig match och så vann ju KB i Kumla. ”Man of the match” får Abubakar bli för sin rensande konstspark smileysmiley
Skorna!

Hett och tufft är det alltid när Hugo är nära smiley
Lite tjyvnyp ocksåsmiley
Aj aj och oj oj, färdigspelat.

Ett av KB:s 4 mål smiley


I KT