Var detta en vunnen poäng eller två förlorade? Första halvlek till KB. KB hade mycket boll och spelade lugnt och fint. Men efter halvtidsvilan verkade det hända något med Oddevold. De kom ut på planen som ett nytt lag. Spelade snabbt hårt och tufft och gör sedan också 0 – 1. Då inträffar det märkliga, när KB ligger under med ett mål och får Carl-Johan utvisad så tar sig killarna i kragen och börjar kriga. Tillslut, i en tilltrasslad situation efter en hörna, gör en Oddevoldspelare självmål. Men hade inte den killen petat in den hade en KB:are gjort det. Så kanske var resultatet rättvist.

Hugo trampade runt första halvlek lite försynt och försiktigt, inte alls som vi är vana. Han har ont i fötterna och har varit förkyld (är förkyld) men när laget tände till de sista 15 minuterna var också Hugo en av dem som krigade på.

Två nya kilar i laget. Ikbal tillbaka från Degerfors, han kommer att var mycket nyttigt för laget i höst. Stark och lugn och trygg med bollen. En kille att sätta bollen på, som orkar hålla i tills resten av laget samlat sig. Så har vi då den för dagen nye lille killen, nr 13 Elias Karlsson Rosengren, som gjorde allt rätt. Flängde fram på sin högerkant som han inte gjort något annat. Oddevold killarna var rätt så stora … och fula men det brydde sig inte Elias om. Härligt att se.

Synd att matchen stundtals blir så grinig, särskilt den perioden runt när Carl-Johan blir utvisad smiley Domaren tappar greppet om matchen och gör konstiga domslut, avvaktar ibland, tillåter hårt spel ibland osv. Jag tyckte att han var helt ok första halvlek, men andra …… Oddevoldspelarna var rätt så fula, drog i tröjor och höll i, som domaren såg ibland ibland inte. Kan förstå att det var frustrerat på plan stundtals – om till och med CJ tappade humöret.

Men jag gillar inställning – när laget är starkt tillbakatryckt, får en mittback märkligt utvisad – att då gå ner på en trebackslinje och öka trycket på Oddevold så hårt att det uppkommer en så tilltrasslad situation att Oddevold tvingas gör ett självmål – det är gör starkt!

Schweiz – Frankrike och Rumänen – Albanien i kväll känns lite avslaget smileysmiley
Onda fötter och en förkylning, inte stoppar det Hugo smiley
Härligt försök till genombrott av Viktor smiley
Synd att nr 11 som var så duktig ska hålla på med fjant som fasthållningar och protester smiley
Ikbals målchans, i stolpen, hade kanske annars kunnat bli en annan utveckling på matchen om han satt den.
Självmålet smiley
Kvitterat smileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley