Med en stukad fot och den andra rejält svullen och öm trodde vi inte vi skulle få se så mycket av Hugo denna match men jag tror att han var en av de få som orkade 90 minuter. Hugo spelade mycket avvaktande i första halvlek men började köra mer och mer och i andra gick han för fullt. Han gjorde många ruscher på sin kant och många gånger kom också bollen, farligt nästan varje gång.

Alla trodde vi nog på en chans på tre poäng idag. Det började också bra första kvarten för KB. Uppifrån läktaren såg man hur laget rörde sig som en man. Men någon stans går det troll i spelet och det låser sig. Det är svårt att veta om Husqvarna hade en bra målvakt eller ej då han nästan inte alls ställdes på några svåra prov. KBs anfall stoppades strax innan. Husqvarna hade en duktig kille i deras nr 9.

När Jesper reducerade till 1 – 2 i 80 minuten trodde jag fortfarande att KB skulle fixa det och vinna. Så såg matchen ut men Husqvarna hade ett par träffar i ribban så resultatet sett till chanser och mål var kanske rättvist men jag tycker att med det spelet KB har borde de fixa en sådan här match. Kanske en mental coach vore något? Kanske är Hugos gamle mentale coacha ledig, Severin alltså smiley

Domaren idag hade väl inte någon av sina bästa dagar. Han var jämndålig med fördel KB, faktiskt.

Lucas nick, såååååååå nära smiley
Mycket märkligt har man set tpå hörnor men detta, och att domaren inte reagerade, snacka om att stänga. Ett naturligt sätt att hålla armarna på smiley, i Husqvarna kanske smiley
Trots sina onda fötter rev och slet Hugo på sin kant.