Äntligen kom den, segern alla väntat så på! Å så välförtjänt! Flera spelare var idag tillbaka efter skador och förkylningar. Då alla inte är riktigt klara för 90 minuter så det byttes mycket under matchen.

Det gjorde att Hugo i första halvlek spelade på fyra plaster, vänsterytter, högerytter, mitten på mittfältet och forward. Det kanske förklarar att han inte riktigt kom in i spelet under första halvlek. I andra började det stämma för Hugo och också för hela laget och då spelades Ljungskile stundtals ut. En ok första halvlek för Hugo och klart godkänd andra.

KB tog ledning med 1 – 0 efter fint spel i 7 minuten och då kändes det som att det skulle kunna gå lätt idag men sedan blev spelet krampaktigt en lång period. Verkar som nervositeten smyger på vid ledning. Dåligt självförtroende? Man kan inte spela på 1-0 ledning i 83 minuter smiley Tänk på publiken smiley

Idag var det ett nygammalt mittbackspar, två 00:or, Ludvig och Lucas. Mot slutet av matchen hade Ludvig fått i gång sitt spel (han har också varit långtidsskadad) och oj va´ bra han var. Lucas skötte sig bra, förra matchen målvakt och denna gång mittback, han som mest spelar högerback, ett brett register. Skönt att se så många tillbaka efter allt strul och mot slutet av matchen blev det bara bättre och bättre. Segern var helt rättvis, inget snack om det. Å Ljungskiles lag är tydligen en akademi smiley

På läktaren diskuterade vi ”man off the match” och det fanns förslag på Berk och Abbubaker men om det inte varit för David i målet så hade de aldrig blivit 3 poäng så för mig är han ”man off the match”, vilka räddningar.
Oliver har piggnat till och gjorde mål.
Diar gjorde två mål.
Vilken kämpe, formen är på topp och har varit det hela säsongen.

Ett liksom naturligt läge för Hugo, han tog han om deras #8 och gjorde det bra.

Ett lika naturligt tillstånd för Edvin då det gäller att få stopp på honom med alla medel.
Hugo är ofta med på hörnor, både offensivt och defensivt smiley
Stilstudie smiley
Delar av det vinnande laget smileysmileysmileysmileysmiley