I tisdags var Hugo uttagen att spela med J19-laget, DM mot Säffle. Han fick endast spela de sista 20 minuterna av matchen men vilket inhopp! Hugo hade varit på plan i 1 minut när CJ slår en suverän crosspassning, CJ högerback, passar Hugo vänsterytter. Det var bara för Hugo att möta och raka in bollen i mål. Det dröjde inte länge så gör Hugo sitt andra mål för dagen. Sedan hade han bud på ett till men han uppfattade inte att han var så ”ren” så han hade för bråttom. Det är svårt att hitta något kritiskt på en spelare som gör 2 mål på de 20 minuter han får spela och också har bud på fler. KBs spel var gediget och kassaskåpssäkert och vart vinsten skulle gå var det ingen tvekan om. Om stackars Marcus hade haft samma flyt som Hugo hade KB vunnit med 14-1.

1 minut på plan 1 mål smiley
Igen!
Nä det var inte Marcus dag denna dag smiley

Karlskoga Tidning 19 maj