Det är ju bara så pinsamt att titta på. Hur många av målen var inte Kolarov inblandad i smiley Karfaen orkar ju inte ens springa, joggar lite lätt …… Kom fel i nästan varenda situation. Snälla Liverpool, ta tillbaka Sterling, gratis, ni behöver ju för övrigt all hjälp ni kan få efter ert resultatet idag smiley Mittbackarna är riktiga katastrofer. Delph, vad har han in ett topplag i Premier League att göra. Bony smileysmiley Det var så kasst att till och med Demichelis fick en chans idag.

Förr i tiden, innan vi blev ett ”topplag” sjöng fansen på läktarna så här:

https://youtube.com/watch?v=mBpEzIoqtcA%3Frel%3D0

We never win at home and we never win away. We lost last week and we lost today. But we don’t give a fuck, cause we’re all pissed up. MCFC – OK!
(ca 18-20 sekunder in i Videon)

Vi får ta upp den ramsan igen! Var det Real Madrid som City möter nästa gång smiley