Hugo har haft seriepremiär mot Örgryte idag i sin serie ”U17 div 1 norra Götaland”

Pappa Niklas Instagram såg ut så här

Förlust med 3 – 0. Enligt Erik Lindstedt som rapporterade på FB spelade KB bra i första halvlek. Målen kom i andra. Det första målet på straff och det andra på en hörna. KB brukar väl aldrig släppa in mål på hörnor? Enligt Erik var Hugo ”nära”, antar att han menar att göra mål vid ett tillfälle.

Erik rapporterade på Facebooksmiley

Örgryte är ett Elitlag och har ett gymnasievärvatgäng så KB:s resultat måste väl anses mycket bra. Enligt laguppställningen på hemsidan saknas kapten Edvin och Ludvig, mittbacken, var det länge sedan vi såg.

Detta kort är snott från Camillas Facebook, uppställning före matchen

Tycker det verkar vara en bra insats av KB

papanicke65 skriver på Instagram: ”rätt bra efter förutsättningarna. Hade en olycksminut. Annars med beröm godkänt”

http://svenskfotboll.se/cuper-och-serier/matcher-idag/?scr=table&ftid=61456