KB spelade i söndags träningsmatch mot Åtorp. Det var KB:s J20-lag på pappret men KB:s lag bestod mest av Hugos gamla p-99:or (killar 16-17 år gamla) och motståndarna var Åtorps seniorlag. Det märktes på planen, Åtorp var större och starkare, rent fysiskt, mycket hårdare spel, hårdare passningar, skott och närkamper. Åtorps målvakt dominerade sitt straffområde på ett sätt som lille David inte mäktar med att göra.

Men, fotbollsmässigt var KB:s småkillar klasser bättre. KB tar ledningen med 1 – 0 på ett jättesnyggt mål. En rejäl upprullning av Åtorparna med flera KB-spelare inblandade över hela planen och ett fint klapp-klapp-spel.

Det är inte så mycket att säga om matchen. 1 – 5 i baken men bra spel från KB ändå. Finns inte en möjlighet att ett juniorlag kan slå ett seniorlag.

Berk var strålande idag. Diar också när han kom n i andra halvlek. David i målet, trots 5 insläppta, var bra idag också. Backarna var bra osv. Tycker ingen i KB var direkt dålig, bara lite för små. Fanns också några 98:or med idag som jag inte kände igen. Hugo fixar det fysiska spelet bra. Var lite avvaktande i början men kom snabbt in i matchen och kämpade och slet.

KB:arna orkade inte hela matchen, tog väl fysiskt slut då det är jobbigt att möta att så mycket större och starkare motstånd. Om några år KB när ni vuxit ett par centimeter till, då ni ……….. smiley

Hugo är oftast med när det gäller och där det smäller smiley
Aningens skillnad i storlek, i alla fall bredden smiley
Större och starkare, men bryr sig Hugo om det ….. smiley
Berks mål!
Hugo vet vad man använder huvudet till smiley är ofta med på både offensiva och defensiva hörnor och nickar.


Verkar som han fick en ny kompis igen efter den närkampen smiley
Gissa vilka som inte vann idag smiley