Mycket bra spelat av KB idag, klackar och finesser och väggspel mm. När KB spelade och lät bollen gå och killarna sprang hade inte Franke en chans att hänga med.

Diar gjorde två mål idag, kanske är KB:s svårigheter att göra mål delvis lösta om det har lossnat för Diar smiley
KB startade med ett rejält tempo och skapade en massa den första kvarten. Sedan slog KB av på takten och lät Franke sticka upp. Franke gjorde första målet på en vackert slagen frispark. Kapten Edvin fick efter en stund nog av KB:s tama spel och gjorde en raid in i straffområdet, blev fälld, straff, Jesper satt straffen säkert i mål och efter det var KB igång igen.

Franke hade några rejäla målchanser men David i målet är en vägg. Franke hade en också jättebra målvakt. Hade det inte varit för målisarna idag hade det blivit flera mål, särskilt för KB.

Hugos lite typiska stil, att bryta sig fram med hjälp av styrka och snabbhet

Hugo spelade framtill första målet efter en av hans patenterade ruscher på kanten. Hugo är tung, snabb och stabil och inte helt lätt att möta. Började inte så bra men andra halvlek var han strålande.

KB slutade fyra av 6 lag i denna omgång av Ligacupen. Det är målen som fattas, spelmässigt var det inte sämre än varken Forward som vann eller KBK som kom tvåa. Hoppas målskyttet kommer igång till serien börjar.

KB är denna påskhelg i Båstad på träningsläger.