Niklas rapporterar vad Hugo och Camilla berättat då Niklas inte var med till Västerås.

Västerås mål kom till på att planen var väldigt underlig, höga studsar, men bollen dog oxå helt onaturligt. Det visste hemmalagets målvakt som skjuter bollen så att den studsar över vår backlinje och ett friläger är skapat, var visst en kommunikationsmiss enligt Hugo.

KB dominerar sen första men bränner lägen. Tre frilägen bränns och Renberg har en i ribban. Tillslut så sätter Edvin kvitteringen.

Andra halvlek är slarvigare och sämre spel enligt rapportörerna, det röda kortet är Hugo inblandad i (förvånad någon smiley). Efter en omdebatterad hörna och följande diskussion så blir det utspark. En irriterad Hugo sätter en armbåge i pannan på Västeråsspelaren och säger några väl valda och går därifrån, när Edvin kommer dit för att lugna ned det hela så slår Västeråsaren ned Edvin och rött kort direkt.

Så det är väll som vanligt, vi spelar jämnt, kanske till och med är bättre, skapar chanser men bollfan vill inte in, tycker det låter som ett annat lag än KB men men…..