Tömde kameran och då dök de här bilderna upp, hade jag glömt smiley

Mathelg med Richard och Nathalie

Så här glad kan man bli när det står mat på bordet och det dessutom är pasta smiley
Vi gjorde på beställning av Richard “Tortellini i krämig sås”

Förrätt, den numera klassiska stekta haloumin med grönsaker och citronolja
Till huvudrätt blev det “Tortellini i krämig sås”
Efterrätten stod Richard och Nathalie för “Fattiga riddare med Nutella och jordgubbar”

Mysigt att få avlastning i köket tycker Eva. Trots att inte Eva & Pelle var kockarna så släpper man inte på tradition med “kockdricka” smiley

Ser riktigt bra ut! Gått blev det också. Recept finns i receptbloggen.

Utkavlad franska med Nutella och jordgubbar som fyllning.

Rullas i ägg och mjölk och steks på som hastigast

och som avslutning rullas i socker och kanel.

På lördagen gjorde Richard & Nathalie en repris på efterrätten med hade då bytt ut jordgubbarna mot nötter. Jag trodde smiley inte på det riktigt men det blev också smileysupergott.

En liten kula glass komplettera “Riddarna” perfekt.

Tortellini i krämig sås.

2 pkt Tortellini med en fyllning du tycker om
1 pkt Bacon
½ msk vetemjöl
3 dl grädde
1 pkt sockerärtor
Broccoli
Salt & peppar

Koka tortellinin enligt anvisningarna.
Skär bacon i strimlor och fräs i het stekpanna.
Red en sås av grädden och mjölet.
Smaka av med salt och peppar.
Koka broccoli och sockerärtorna.
Vänd ner bacon, broccoli och sockerärtor i såsen.
Häll såsen över pastan.

Klart att servera
Riven parmesan som tillbehör är ju aldrig fel

Så här såg vår pasta ut smiley