Hallsbergs J18 mötte Örebros U16-Elit-lag i Behrn Arena och Hallsberg vann!!

Richard har precis skjutit och det blir kvitterat 1 – 1.
Örebro tog ledningen en bit in i första perioden på en riktig målvaktstavla. Hallsberg kvitterad genom Richard när det var ca 3 minuter kvar av andra. En fin soloprestation av Richard. Han åkte upp på sin vänstersida och sköt välplacerat i mål. Det blev en assist på det målet, fattar inte hur smiley. Tror sedan att det var en bra bit in i tredje perioden som Hallsberg satt 2 – 1 målet.

Hallsbergs målvakt spelade upp sig under resten av matchen och gjorde flera avgörande räddningar. Trots Hallsbergmålvaktens miss vid första målet så var det två bra målvakter vi såg idag. Örebros målvakt har t ex varit uttagen i truppen för 00-landslaget.

Detta var Hallsbergs bästa match på länge. Idag var J18 förstärkt med några av Hallsbergs duktiga 00:or. Jämt spel, hela laget. Bra powerplay även om det inte blev något mål.
Richard styr och ställer på plan och gör också många fina insatser.

Det här Örebrolaget är riktigt bra. Var rätt över jätteduktiga skridskoåkare. Richard sa själv att han inte någon gång tidigare hade åkt så mycket skridskor som i första perioden.

Glädje över vinstmålet smiley
Richard är så duktig att jag är riktigt sur att säsongen redan är slut! Han är bra på skridskorna, placeringssäker, skjuter bäst i Hallsberg, har spelsinne och kan värdera varje situation och göra det bästa av den. Där emellan gör han en miss som alla andra men sammantaget är han en av de bättre i Hallsberg.

Detta kortet ska jag inte kommentar, men Richard förstår nog vad jag menar smiley
Motiveringen var ju inte så svår idag för Richard då det i Örebrobåset stod den tränaren som hade ratat Richard när han spelade i Örebro. Richards fina spel och målet måste ha suttit som en ”sportkeps” när han visste vem som stod i motståndarbåset och såg honom spela.