När tävlingsmatchandet för 2016 är i gång redan den 28 februari kan man inte vänta sig så mycket. KB och Forward tog ut varandra, mycket spel på mittplan, inte så många målchanser. Det syns också på bilderna att det inte hände så mycket. Det blev av den anledningen inte så många bilder heller.

Viktor Ottosson har börjat spela fotboll igen.

Tyvärr fick Forward till ett (endast ett) rejält anfall med klappklapp-spel vid ett tillfälle och gjorde då matchens enda mål. Oavgjort hade nog varit mest rättvist. Förvånande nog leder Forward serien, obesegrade. Det skulle KB alltså med lite mera flyt i målgörandet ha kunnat göra om man jämför, för inte var Forward sååå bra.

KB:s duktige målvakt David gör en av sina superräddningar.

Det bästa med den här matchen var vädret (om man betänker att det var 28 februari) och att Viktor Ottosson är tillbaka på fotbollsplanen och KBs suveräne målvakt David.

Ett av Hugos försök.

Hugo försökte men hade inte det rätta flytet på sin kant. Jobbade och slet och i slutet av matchen började han vandra på plan och jaga på rejält. Hugo själv är säkert inte nöjd med sin insats men både han och laget gjorde vad de skulle, men inte så mycket mer.

Härligt att se att de vuxit i juniorstället, både bildligt och bokstavligt smiley

Men, men, jag har skrivit det förut och får göra det igen, när KB väl får igång spelet och spelarna börjar springa och bollarna kommer i steget då går det undan och Forward hade jätteproblem att hänga med, men de stunderna var för sällsynta i söndags. Men det ser bra ut inför resten av säsongen, när ringrosten är bort.

Efter KB/Forward såg vi Manchester City mot Liverpool i Ligacupfinalen och farmor och jag kom överens om att även de stora pojkarna missar rejält ibland, ibland väldigt ofta, så vi reviderade vårt intryckt av KB/Forward-matchen, till fördel för KB/Forward.