Information från ledarna i KB:s P-99-lag

Nu är det klart att vi fått en plats i serien som heter U-17 Div 1 Norra Götaland. Detta är en riktigt bra serie och ställer en del krav på oss som lag. Vi måste komma väl förberedda till seriespelet, vilket innebär att tänka på att sätta fotbollen högt upp på dagordningen och kanske välja bort vissa saker. Skolan är och kommer alltid vara nummer ett men efter det bör kanske fotbollen komma. Det bör fungera med en bra planering! Nu när vi är ute i så god tid hoppas vi att ni planerar era ledigheter från fotbollen till uppehållet som troligtvis ligger i juli månad. Vi har inte någon stor trupp så jag tycker vi lovar varandra att vi ska ge oss själva en chans att prestera bra som lag.

Vi är beroende av varandra och tänk TILLSAMMANS!

Lagen vi kommer möta är: Degerfors, Karlstad BK, Linköping, Borås, Husqvarna, Kongahälla, Ljungskile, Oddevold, Åtvidaberg, Vänersborg och Örgryte.

Spännande, eller hur grabbar och föräldrar!!

/Ledarna i KB