Match i Ligacupen. Märklig inledning på matchen. Straff till KBK efter en minut, ingen hann med att se vad som hände. Några minuter senare slår en KBK:are knäskålen ur led och det blir en stunds paus. Men sedan kommer matchen igång och det blir en härlig fajt mellan KBK och KB som det brukar, tufft och tätt. En mycket bra, tuff och rolig fotbollsmatch att vara publik på, å så vann ju KB.

Berk gör första målet. Berk var mycket bra idag. Tyvärr skadade han sig och spelade inte andra halvlek.
Hugo gör ett supermål och när hans mamma frågar ”fick du med det där” står faster där med munnen öppen och njuter av brorsonens fantastiska fotbollsspel, så imponerad av spelet/tekniken att faster glömmer för en stund att hon också är fotograf, därför ingen bild på målet. Målet var ett superfint, välplacerat skott i målvaktens högra kryss. Hugos skott slingrade sig in så snyggt. Å så finns det de som säger att pojken inte har teknik.
Hugo var mycket bra i dag, särskilt första halvlek där han domderade och for fram på sin kant. Det är han som drar upp anfallet som är upprinnelsen till hans mål. Andra halvlek blir KB mer tillbakatryckta och kommer mer i kontringar och då gör Hugo ett jättejobb på sin kant i försvarsspelet.

Härligt att Hugo och KB idag fick utdelning för sitt slit.

Tunnel på KBK-backen smiley
Målet, först en tunnel och sedan är Hugo förbi, spelar in bollen och får sedan bollen tillbaka i läge till vänster strax utanför straffområdet och drar där på ett jättefint skott som skruvar sin in i krysset. Hade varit hockey hade han fått 3:e assisten.

Hugo hade flera chanser och var mycket farlig första halvlek på sin kant.
Usch så kallt det var att stå på kanten tur då att spelet värmde så mycket som det gjorde.

Killarna som alltid försöker spela boll och som alltid kämpar ”ända in i kaklet”.

KBK hade faktiskt en ödmjuk inställning till matchen och förlusten i söndags. Ett citat från referatet på deras hemsida: ”Efter ÖSK:s kollaps mot Degerfors under lördagen stod det klart att det skulle krävas seger med 7-0 för att bli tvåa i gruppen. Omöjligt såklart och nu hade vi endast hopp om att avsluta säsongen snyggt, men så blev det inte riktigt.”