Richard spelade med seniorerna i fredagskväll mot Guldsmedshyttan. Jag hade tänkt förbigå den matchen med tystnad. Tidigare på säsongen när lagen möttes förlorade Hallsberg nämligen med 14-0 (den matchen spelade inte Richard) och inget tydde väl på att det skulle gå bättre nu. Hallsbergs division 3-lag är verkligen uselt. Har sett dem ett par gånger och det är tur att de får förstärkning av juniorerna …… kan man säga.

Men att förlusten stannade vid 9 -1 och att man gjorde ett mål får väll ändå ses som ett fall framåt …. smiley

Tyvärr skadade sig Richard under matchen då han i jakt efter pucken kommer i vägen för ett skott och skottet tar på ett revben som det blir en spricka i. Enligt Richard gjorde det ”ont som bara den”. Tyvärr innebär det att han missar matchen på söndag och de två bortamatcherna mot Kumla och Örebro och troligtvis inte är spelklar förrän matchen mot Västerås 8 januari då Hallsberg har ett långt uppehåll före, under och efter jul.

Synd då Richard är viktig för laget och Hallsberg som nu ligger tvåa i tabellen efter starka Kumla och vid en vinst över Kumla skulle man få lite mera häng på serieledarna.

Hoppas Richard kryar på sig snarast och att laget klarar sig bra utan #55 ett tag.

Richards spelstil har ju blivit liter yvigare och riskfylldare så chansen, risken, möjligheten att något sådant här händer har ju ökat smiley