Degerfors IF är inte en fotbollsklubb, det är en sekt. En sekt med en djup tro på sin egen förträfflighet och kompetens. Ett lag från Degerfors har aldrig fått stryk rättvist.

DIF tog ledning med 2 – 0
KB kämpade sig i fatt till 2 – 2
Då var DIF i väldigt illa ute.

Men då tog domaren tag i saken och ställde allt till rätta och dömde en horribel straff till Degerfors. På ett motlägg!

2- 2 målet. Friska protester från Degerfors-spelarna men det blev faktiskt mål.

Hugo var strålande denna kväll. Kämpade och slet. Jobbade över hela planen. Andra halvlek är det bästa jag sett honom på länge. Låg också bakom KB:s första mål efter en Hugo-patenterad-rusch på sin kant och ett superfint inlägg.

Oskar gjorde 2 – 2 målet, oj vad han har utvecklats denna säsong. Är helt superbra oavsett han spelar ytterback eller mittback.
Kul att se att DIF har en fortsatt röd linje i sitt fotbollsspel, som alla Degerforslag jag sett genom åren, och nu se detta lag fullfjädrat fortsätta det traditionella Degerfors-spelet, dvs långa bollar på forwards, sparka och spring. Det spelet passar Andreas, som nyss gick från KB till DIF, perfekt då han är en suverän sniper. Sällan mer en tre passningar inom laget.

Som det brukar se ut. Tre KB:spelare först på bollen!
Roligt att se KB som trots allt denna kväll ändå försöker och försöker att spela fotboll och när KB långa sekvenser i matchen lyckas med det och spelar ut Degerfors kommer domaren och lade sig i.

Bra kämpat av KB smiley

Domaren var verkligen en katastrof. Vid ett tillfälle när det är en hoppspark i KB:s straffområde tittar domaren på Degerfors publiken och väntar och när de skriker hörna dömer domaren hörna.

Å om Degerfors-publiken väljer jag att inte skriva något men usch vilken helt förfärlig publik de är smiley

Jag undrar om det verkligen är kul att vinna till varje pris eller på vilket sätt som helst och är det så viktigt för Degerfors att vinna över KB att varje medel är tillåtet!?