Oj vilken skojig hockeymatch vi såg i söndags. I söndags när vi såg Hallsberg spela var de så bra som jag trodde att de skulle vara när säsongen drog igång. Säsongsöppning var ju däremot inte alls bra. Efter matchen mot Finnspång skrev jag ” Inget stämde för någon i Hallsbergslaget. Det positiva är att det kan i allafall inte bli sämre” men i denna matchen var helt tvärt om, fart på skridskorna, passningsspelt stämde, forechecking över hela banan och det tacklades, grabbarna såg helt enkelt ut att ut ha kul.

Richard var helt lysande, som när han var som bäst på slutet i Bofors och lite till. Sliter och jobbar, dirigerar laget och domderar, tacklas förfullt (med ett leende, lite Hugo-varning där) är med i offensiven och tar för sig.

Tuff framför mål och över hela isen smiley
Om Richard skrev jag efter Kungsörsmatchen ”Richard, försök att vara lite mer bestämd och ta tydligare och snabbare initiativ och slå hårdare passningar. Richard blir aningens lite för avvaktande.”

Richard på offensiven
Där fick jag svar på tal. Finns inget lugnt, tillbakadraget och avvaktande i hans spel längre och Richards passningar är nog bäst i Hallsberg, hårda och exakt på bladet.

Richard fick en assist på ett bra skott från blålinjen. Han var också inne på några flera mål, både bakåt och framåt, men så blir det om man spelar mycket.


Gordon skulle vara nöjd med Hallsbergarna, ända in i kaklet, de gav sig inte, kämpade på till sista sekunden, 8-2 gjordes 59:46, 7-2 gjordes 57:59 och 6-2 gjordes 57:12. Stackars Surahammar.


Han som dömde idag har vi sett förut några gånger och han är väldigt bra.