Denna gång var det match mot Kungsör för Richard med division 3 laget. Tyvärr rejält med stryk och tyvärr helt rättvist. Men bäst i Hallsbergslaget är juniorerna, det var 5 stycken med denna match. Jag ska nog inte kommentera kvalitén på seniorspelarna ….

Om någon undrar över resultatet så kolla bara in kroppsspråket smiley

Hallsberg släpper in 9 mål men ändå är målvakten Axäng bland de bättre. Richard och Kumlin var också bra, Kumlin är dock lite kort (typ Emil Ek) så han har svårt med det fysiska spelet.

Kumlin, Lindelöf och målvakten Axäng, bäst i Hallsberg smiley

Richard sköter sig bra och gör det mesta helt rätt. Men Richard, försök att vara lite mer bestämd och ta tydligare och snabbare initiativ och slå hårdare passningar. Richard blir aningens lite för avvaktande. Spelförståelse och placering är kanonbra, kanske borde några seniorer lära sig av det …

En skoj grej var att Kungsör hade med sig en egen klack 5-6 killar och tjejer och 4 stycken hade Kungsörtröjor! Läktarkampen också till Kungsör smiley