i dag såg vi Hallsberg mot Kumla i Hallsberg. Förlust för Hallsberg med 1 – 3. Tyvärr var Kumlas vinst helt rättvist. Det var inte mycket som fungerade i Hallsberg. Stundtals fick man räkna spelarna för att konstatera att Hallsberg inte hade någon utvisad utan att Kumla tryckte på så intensivt ändå. Hallsberg måste få upp tempot i skridskoåkning, för många står bara och tittar på. Säsongen är lång så Hallsberg kommer säkert ur den här krampen som hela laget verkar drabbade av just nu. Richard sköter sig bland de bättre, han får mycket istid och förtroende av ledarna och det ska han ha!
Kortet är lånat från Hallsbergs Instagram

I Kumla skrinnade två gamla BIK:are kring. Lukas Höijer och Kim Thunberg. Båda skötte sig bra och Kim var en av de bättre i Kumla, när han spelar hockey vill säga, 1 mål och tre utvisningar.

Hallsbergs ishall är svår att fotografera i därför inga bilder.