Hejsan Niklas: Fick inte in detta i ett kommenterafält så jag gör ett inlägg här i stället.

Vi satt framför ett par Leksandssuportrar under matchen och man kan väl säga som så att Leksand har inte förlorat en match rättvist sedan … ja sedan … nä aldrig! Då blir det svårt att ta dem för att vara objektiva, eller hur!

Leksand är ett lag i kris. Det är väl därför de låter som de gör. BIK spelade inte fulare än Leksand och inte heller att BIK filmar mera än Leksand gör men jag har ju lärt mig att säger du BIK –hockey så säger den man pratar med gris-hockey oavsett de sett BIK spela eller ej. Wessner var lugn som en filbunke och spelade hockey i torsdags.

Det var inte otur som sänkte Leksand, det var dåligt – rent av uselt spel och tempo. BIK var inte bra men bättre än Leksand. Tänk att Wessner och Högga var bäst på plan smiley

Hockeyexperten Pelle tyckte att första perioden var tempofattig och slö och jag håller med.

Leksand fick ett par skitmål, särskilt det första. BIK fick några enkla mål men det är väl någon mer än målvakten som ska delta i defensiven?

När Leksand klagar på domaren och att BIK skulle ha hemmadomare så undrar jag om de såg t ex kapning av BIKaren i nästan friläge som det inte hände ett dugg på och ja, BIK-spelarna låg en del, men det berodde mycket på de Leksandsklubbor som petar och drar omkull dem.


Citat från Leksandssupportrar:
1 Leksand var ju bättre än BIK, men en kombination av oflyt, domslut och dålig målvakt avgjorde.

2 Ännu en match vi vinner med bara ett normalt målvaktsspel. Frans är riktigt riktigt dålig och en av dom enskilt största orsakerna till att vi ligger där vi ligger, om inte den största.

3 Katastrofal målvaktsinsats ännu en gång!

Om man har den inställningen efter matchen igår så måste jag säga att man inte kan så mycket hockey!

BIK var bättre än Leksand och är väl värda vinsten!