Hallsberg – Finnspång 3 – 4 efter OT. Så var då seriepremiären gjord och man kan sammanfatta matchen med ett ord – Premiärnerver.

Med det kroppsspråket 55:an har behöver man inte fråga hur matchen slutade smiley

Inget stämde för någon i Hallsbergslaget. Det positiva är att det kan i allafall inte bli sämre. Nä nu är jag för elak. Det började bra för Hallsberg som också tog ledningen med 1 – 0 i första perioden men sen slog premiärspöket till. Man släppte upp Finspång till 3 – 1 genom ett par rejäla missar i försvarsspelet. Allt var krampaktigt – tempot, skridskoåkningen, inte en passning gick dit den skulle, väldigt snällt spel, Hallsbergarna stod gärna och beundrade Finspång när de svischade förbi och gjorde mål.
Richard i Hallsbergströjan

Men när det var 38 sekunder kvar tog man sig i kragen och visade att det finns hockeykunnande i Hallsberg och gjorde 3 – 2 och med 10 sekunder kvar kvitterade de till 3 – 3. Tyvärr verkade de aningens chockade över att ha vänt matchen så i OT blev det paralyserat igen och Finnspång kunde enkelt göra 4 – 3 och vinna.

Men kan man spela som man gjorde i början av matchen och de sista 38 sekunderna (5 minuterna) ….. så kommer det att bli bra framöver.

Ingen notering för Richard. Han kändes lika seg som resten av laget man så har han också inte tränat så mycket sista tiden då han slog sig i sargen med huvudet före under en träning och har fått tagit det lite lugnt. Han kommer liksom laget också att komma igen i kommande matcher är jag övertygad om.