Det är något i ett Karlskogingskt-DNA som inte bara gläder sig extra åt Örebro förluster utan också när KBK får bita i gräset
smiley
KB vann säkert över Karlstad med 2 – 0. Hugo inledde lite trevande, har inte varit sig riktigt lik de senaste matcherna, men efter 10 minuter blixtrade det till och Hugo var sig lik igen, skaffade sig ett par rejäla målchanser, sköt ett par bra skott, men har inte riktigt marginalerna med sig.

Hugo är med där det händer ..

Och som vanligt är det en fantastisk laginsats med ett jättefint spel.

Hugo var missnöjd med sin insats men vi som såg matchen förstår inte varför. Han var med där det hände och var, förutom de 10 första minuterna, i sin vanliga fina form!

Här kan ju Karlstad tycka vad de vill om att KB skulle ha gnällt mycket men KBK gnällde en hel del iallafall tills KBK ledde med 2 – 0.

KBKs referat från matchen i torsdags: Här har KBK lite konstiga bortförklaring. Visst hade de en jättechans men den gick inte ens på mål. KB hade ett antal chanser. Att säga att de bjöd på första målet är att förringa Andreas starka forechecking. Finns det en sniper i motståndarlaget får man spela med större marginaler. Att de också förringar Jespers fantastiskt smarta frispark visar att det inte fattar nått! KB malde helt enkelt ner KBK med sitt suveräna spel.

Jespers smarta och fräcka frispark som KBK inte var med på alls. Det var minst 3 KB-spelare först på bollen smiley

Härligt nu blir det en tredje plats för KB. Synd att toppformen och spelet inte kom igång tidigare, då hade man aspirerat minst på andra platsen.