I torsdags åkte vi till Carlstad (men hamnade tillslut i Skattkärr) för att se KB spela mot Carlstad United. KB tog kommandot direkt och totalt utklassade Carlstad. Tror inte Carlstad hade en enda riktig målchans. KB spelade en superfin fotboll, helt överlägsna Carlstad. När det gäller KB och denna match måsta man hylla laget men tre spelare sticker ut lite extra ikväll Edvin, Hannes P och Oliver! De var suveräna!

Hugo spelade högerytter första halvlek, på kanten längst bort från oss. Han var sig inte lik och kom heller inte in på planen igen efter haltidspausen. Han hade mått dåligt dagen innan. Får hoppas han kryar på sig då det nu bara är två matcher kvar.
Här får Edvin på en jättekanon, tror den gick i stolpen smiley

Det här var i stort sett allt vi såg av Hugo den kvällen smiley

Det var lite synd att Hugo blev sjuk just i kväll då kusin Göran kom från Karlstad för att dels se på Hugo men också för att träffa oss.

Ytterligare en Hugo-supporter smiley
Det blev inte mycket fotat denna kväll du ljusförhållandena inte var de bästa.