Humöret verkar det inte vara något fel på men Hugo är inte riktigt i toppform,
som vi är bortskämda med att se honom alltså smiley

Serieledarna på besök. Senaste matchen mot Franke slutade 8 – 0 till Franke! Men efter KBs senaste matcher fanns en förhoppning om ett bra resultat idag. KB började matchen i ett rasande tempo och hade en målchans direkt. Sedan började det mera likna ställningskrig. Kanske var KB mer rädda för Franke än vad det faktiskt visade sig att de behövt vara, chanserna i matchen stod KB för. Andreas första chans, direkt på avspark.

Efter matchen kändes det inte som KB vann en poäng utan faktiskt förlorade en poäng idag, så bra var KB och så många chanser hade laget.
Andreas igen, superräddning av målvakten.

Som direkt efter avspark i andra halvlek så far bollen iväg i rasande temo och ett antal direktpassningar mellan flera spelare och en superchans men men idag satt de inte.

Tyvärr tycker jag att det blir för mycket småpassningsspel, för mycket passningar till den som står närmast. En överraskande boll på kanten så det blir lite springa och inte så lätt för motståndaren att samla ihop KB-anfallet. Spela på yta och inte alltid direkt på en spelare. En Hugo halvchans.

Stundtals var det så långt tempo och stillastående så det hade varit bättre att Erik hade tagit med sig kameran och tagit porträttbilder smiley (OBS, ironi!) Hugos superchans i slutminuterna, passning av Edvin, iskallt av Edvin!

Om det är så att de bestämt sig för att genom denna taktiken knäcka Franke och hålla dem stången är det bara att gratulera till en lyckad taktik för ett så ofarligt lag som Franke var det länge sedan jag såg på Kemab-Arena, Franke hade en fjösig frispark på mål som enda farlighet, men jag tror att det kostade KB det egna spelet.Edvins chans i slutminuten!

Men slut på gnäll, det blev oavgjort mot serieledarena och även om det inte var så snyggt alla gånger så är det bara resultatet som räknas. Franke har t ex bara förlorat en match i serien i år och det mot Karlstad BK. Bra jobbat av KB!

Jättebra jobbat idag och poäng mot serieledarna! smileysmileysmiley