ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN lossnade målskyttet! Vinst över Sturehov med 4 – 2 efter underläge med 1 – 0 i halvtid. Givetvis började det som vanligt med tung KB press.
Givetvis satt den vassaste målchansen för KB i ribban.
Givetvis så snubblade Sturehov in 1 – 0 och sedan 2 – 0.
Gråt Sturehov, gråt smiley

Efter den missade målchansen började KB hänga med huvudena och när så 1 – 0 och så 2 – 0 trillande in kändes det tungt. Det var inte alls rättvist.
Arvids hörna direkt i mål!

I början av andra får KB en hörna som Arvid lägger och då KB är väldigt giftiga på fasta situationer så står det plötsligt 2 – 1. En fin hörna till av Arvid resulterar i ytterligare ett mål. Så gör den briljante målvakten David ett fint, snabbt utkast till Hugo på vänsterkanten som snabbt drar iväg och slår en kanonfin, exakt, passning in i mitten, som skarvas vidare och så är det MÅL, igen! Efter det kändes det som att laget verkligen vaknade, tempot höjdes, chansen fanns, bollen gick som på ett snöre, fina uppspel, passningar, kombinationer och ett uppoffrande försvarsspel av alla. Sturehov var sedan aldrig nära att hota KB.
Sturehovs nummer 3 är mycket, mycket bra!

David superbra i målet och snabb i att sätta igång spelet med smarta uppspel! Hade varit hockey hade han haft minst en assist.
Viktor oj vilken kämpe! Vinner allt på mittfältet, tvekar aldrig på en boll hur stor spelaren än som kommer emot honom.
Arvid och Ludvig, KB:s bästa i defensiven och ……… i offensiven.
Om Edvin spelade i motståndarlaget ………… smileysmileysmileysmileysmileysmiley
Hugo river och slitet och jagar men var inte så framträdande idag. Spelade heller inte hela matchen. Hugo fick en av de bättre i Sturehov emot sig och spelade denna kväll mer med insidan av huvudet smiley
Även de jag inte nämnt var duktiga, annars gör man inte 4 mål på Sturehov, men de här utmärkte sig lite extra tycker jag.


…. och Hugos fanclub växer och växer smiley