I onsdags var det match på Nobels A-plan för KB mot Kristinehamn. Matchen slutade 0-0.
Hugo försökte och försökte ..

Det är det tredje 0-0 resultatet på raken av KB. Trots att det stundtals var ett massivt övertag från KBs sida blir det inte mål. Tyvärr missade KB också en straff när det var ca 5 minuter kvar, den satt klockrent i ribban, så symptomatiskt, en bra lagd straff men 1 dm för högt!

KB gick in och dominerade de första 10-15 minuterna totalt. Hugo gick av i slutat på första, ont i en ljumske. När han sedan kom in en bit i andra radade KB upp chans, på chans på chans …. men inga mål!!

Nä det är inte KB! Av någon anledning fick Kristinehamn låna ett ställ av KB.
Jag gillar verkligen de här tröjorna, supersnygga.

Som vanligt en bra laginsats. Som vanligt en bra insats av mittbackarna. De hade två snabba och vassa Kristinehamnare mot sig. Som vanligt fint spel och fina kombinationer. Som vanligt ett starkt mittfältsspel av Edvin, Edvin fick visst två gula kort men domaren missade utvisningen! Som vanligt en stark Hugo! Men, som vanligt – inga mål! Oj så frustrerande det måste vara, minst två – tre mål borde det sitta i en sådan här match, men det är ben, långa tår, stolpar, ribbor och en bra målvakt i motståndarlaget som förstör dagen.

Dåligt med bilder då ljuset på a-plan aldrig tändes.