Fredag den 7 augusti inleddes Cupen med match mot Djurgården. Förlust med 2 – 0. Tycker nog att KB mycket väl hade kunnat få en poäng och också kanske vunnit matchen. Men som så ofta har de så svårt att få in bollen. Spelet är klapp-klapp men så är en fot, ett ben eller något annat i vägen.

Hugo spelade tejpade efter smällen mot Carlstad U. Edvin orkade bara 10 minuter och var sedan borta för resten av cupen efter sin smäll mot Carlstad U. smiley

Andra matchen mot ett finskt lag, Pargas. Vinst till KB med 2 – 0.

Adolfsbergsmatchen hoppade vi eftersom den var 09.00 på lördagmorgon.

Men på lördag em var vi och såg kvartsfinalen mot Enhörna. En fint spelad match av båda lagen som KB vann med 1 – 0. Här skadade sig Hugo så att han inte kunde fullfölja cupen.

Andreas Lindgren, vilken kämpe smiley

KB åkte ut på straffar i a-semifinalen mot Karlslund. Karlslund som sedan vann hela Cupen.

Arvid och Ludvig de två suveräna mittbackarna smiley

Alla spelarna i KB ska ha beröm för sitt slit och kämpande men de absolut bästa är mittbackarna Ludvig och Arvid och den hårt kämpande Andreas Lindgren. Med lite flyt och om man ser vilka lag som tillslut spelade final kunde KB ha varit där och även rättvist vunnit hela turneringen. 4 st P-00 var med och de förstärker verkligen truppen. Bland annat vår lille släkting Viktor. Han må var kort i rocken med en riktig kämpe på plan.

Viktor! Hur många eller hur stora de är har ingen betydelse. Han ångar på!

Två omdömen om KB från ett par lag som de mötte under cupen.

Adolfsberg: en Adolfsbergs-ledare till sina spelare i halvlek när de ligger under med 1 – 0 ”inte ska vi få stryk av ett äckligt Karlskoga-lag”, men tyvärr Adolfsberg, det fick ni!

Djurgården: en Djurgårdsledare till en ledare i det laget KB förtillfället mötte: ”vi mötte KB tidigare i turneringen och om dem har vi bara gott att säga”