Torsdag den 6 augusti var det dm-semi mot Carlstad Uniteds juniorer i Karlstad. Juniorer! Trots att det på bild på KB:s hemsida stoltserar 32 KB-juniorer var 7 stycken 99:or inkallade till matchen. Juniorer är 2-3 år äldre än Hugo! En DM-semifinal och mot Carlstad United som ska vara ett av Värmlands ledande lag med ett par landslagspelare i laget. Mycket tufft!Nästan på väg igenom!

Killarna skötte sig bra! Risken fanns för ett 2-siffrigt haveri men det var KB som efter 2 minuter tog ledningen med 1 – 0. Nu var det bara att hoppas. I halvtid stod det 4 – 1 till Carlstad men efter att Hugo flyttat in på mitten på mittfältet i andra halvlek blev det bara förlust med 4 – 1. Inget insläppt mål i andra halvlek.

Hugo skaffar sig nya vänner var han än spelar fotboll.

Hugo fick utgå när det var ca 10 minuter kvar efter en ful stämpling. Domaren i matchen var bra, missade dock några rejält fula eftersläng från Carlstads-killarnas sida.