Karlstad BK – KB 2 – 1

Rättvist? Inte alls. Betyg på domaren …. (kan falla under ärekränkning så jag blankar där). En mycket bra match av KB, mycket kämpa och stundtals fint spel. Ett nytt mittbackspar, igen! Men de skötte sig mycket bra! Ett par matcher med samma mannar och framförallt att mittbackarna får spela ihop sig kommer att göra laget ännu bättre. Men ingen skugga över ersättarna och avbytarna, och det kanske är en av KB:s styrkor, laget.

En av ribb/stolpträffarna. Denna gången Hugo.

En ribba, en stolpe, ett bortdömt mål, en straff som domaren missade ..

(har jag glömt något?)

Hugo nickar ner till Jakob …

… sekunden senare, en fri Jakob fälls. Men är inte detta en friläges/målchansutvisning?

Har också funderat på Edvins utvisning. Kan en utbytt spelare göra något som påverkar det som händer på plan, dvs bli utvisad – rött kort alltså. Utvisad/uppvisad på läktare/omklädningsrum, ok men en utvisning!?!?

Det var en stark bänk vi hade … hoppsan, det där var visst inte avbytarna utan de utvisade smiley En hög med gula kort och tre utvisningar, två spelare och en ledare smiley för KB denna kväll. En utvisning för KBK och ett antal gula kort. Det märkliga med detta var att det inte var någon ful match utan det var mer domaren smiley

Hur gick hemresan?