En suverän vinst till för KB.

Denna gång orkar jag inte skriva så mycket om matchen men spelet, som jag skrivit om tidigare, börjar sitta. Carlstad hade egentligen inte en chans. Stora tunga och tröga spelare som inte tålde när KB satt press på dem. När väl Andreas började jaga i frontlinjen spreds Carlstads uppspel för vinden och kunde lätt plockas av KB.

Nästan mål av Ludvig, igen!

Ludvig, 00:an som vikarierar som mittback är nästan bäst på plan i KB, både offensivt och defensivt. Man kan skriva om varje spelare hur mycket som helst men det är laget som vinner! Hugo hade varit sjuk i veckan och orkade bara en bit in i andra halvlek. En ok insats.

Tillbringar mycket tid i vågrätt läge under matcherna, en tröttande spelstil (även för motståndarna).

Mycket gnäll av CU:s spelar och protester om knuffar osv

Mycket knuffar och tröjdragningar från Carlstads sida. Dock, tillskillnad från Örebro, trevliga killar på bänken.

Att de själva drog och knuffade, men nä..

Hugo undrar vad farbror Janne tyckte om matchen han såg mot Örebro?