Aningens rädda var vi inför matchen mot Örebro, vilket lag kommer de med? Men hoppet fanns om en seger. Visserligen var C-J fortfarande borta med sin ömma fot men Hugos vrist verkade hålla, hade prövat på träning. Men ack och ve, efter första motlägget verkade Hugo få ont, Örebro tar tag i spelet och KB missar några rejäla chanser. Men så lite tur, ett glimrande anfall och 1 – 0 till KB, tyvärr ett misstag på mittfältet och det är kvitterat. Andra halvlek börjar med press från ÖSK men KB står emot och får utrymme för några vassa kontringar. Men det känns inte säkert och när Hugo måste gå ut med anledning av foten känns det jobbigt. Men Hugo kommer in igen, antagligen på rent adrenalin, trodde pappa. KB gör 2 – 1 och de längsta 20-25 minuterna sedan Hedenhös tar sin början. Men KB rider ut stormen och vinner, välförtjänt enligt mig.

Så här såg det ut många gånger. Knuffar i ryggen, hela tiden.

När Örebro pressade på för kvittering fick KB utrymme, och jag tror det är nyckeln till KB:s spel, det blev ytor och killarna började spring och det gick fort! Då helt plötsligt kom passningar, snabba och precisa. Tror de hinner tänka för mycket när tempot är lågt och de blir också för försiktiga. Fantastiskt läckra kombinationer som ledde fram till sylvassa målchanser.

Så här såg det ut många gånger. Måste tränarna vara nöjda med.

Örebro, som ska vara ett bra lag, i alla fall verkar de själva tro det, var visserligen bra på att hålla bollen, men uddlösa och tempofattiga.

Tillslut gav det utdelning, första målet! Edvin!

Med det här spelet hade matcherna mot både Forward och Sturehov varit 3 poängare!

Så här såg det ut många gånger. Kan ingen förklara för ÖSK-spelarna hur man spelar fotboll så att de inte måste fråga domaren hela tiden vad det är som händer, när de inte fattar smiley

Aj, aj och oj, oj, oj, ett tag var vi mycket oroliga smiley

Hugo var stundtals lysande idag. När han brakar ihop med en motståndare på plan så stickor och strån och gula kort ryker så tänker man att det nog inte gör så mycket att han inte är så teknisk. Men då tar Hugo och gör en balansakt på kanten med bollen så man häpnar, teknik och denna gång inte bara funktionell….. Först petar han bollen på sidan om Örebrobacken, springer förbi på backens andra sida, väntar in backen och gör en snitsig klack som ställer backen igen och rusar sedan ner på kanten och gör ett läckert och precist inlägg som Jansson är sååååååååååååå nära att nicka in. Trots den onda foten.

Andra målet, mycket snyggt!

Jag tror att Hugo var mycket nöjd med matchen denna kväll, trots den onda foten, såg ni hans leende …………

Hade han träffat här hade åretsmål redan varit gjort smiley

David målvakten, helt lysande idag, som vanligt. Hannes Persson, vilka inlägg och frisparkar, målchans varje gång. Berk, kung på mittfältet. Edvin sprang och kämpade till sig kramp i slutet av matchen. Viktor Ottosson, det märks att han är släkt med Hugo, kortats på plan men oj vilken vilja, och så tuff, att Örebroaren han hade på kanten var huvudet högre än Viktor tror jag inte Viktor märkte. De två mittbackarna, strålande som vanligt. Oliver, mittback, ytter, forward, centralmittfältare, kan spela på alla platser och gör det bra. Har inte nämnt alla men de var inte sämre de. En strålande laginsats av KB denna kväll på KEMAB-arena.

Här har vi den sportslige nr 4 i Örebro.

ÖSK:s nummer 4 stannade i avbytarburen tills KB:arna hade gått åt sidan. Då gick han ut och tackade domarna. Mycket dåligt gjort. Med tanke på det sätt som han gjorde det på verkar det som han visste hur han skulle göra för att slippa tacka motståndarna. Han har alltså gjort det förr. smiley Heller ingen av de fyra ledarna verkade bry sig om att han inte gick ut och tackade. Annars verkade ledarna i ÖSK veta allt om hur fotbollen skulle spelas denna kvällen, i alla fall hur domarna skulle döma.