Match mot Sturehov i Örebro, förlust med 2 – 1

Hugo var rätt så beskedlig i första halvlek på sin kant. Fick flytta in på mitten på mittfältet när det var en stund kvar till paus och spelade i slutet av matchen forward. Det gick mycket bättre. Hugo blixtrade till vid ett tillfälle på mitten och vann bollen och fick i gång ett klapp-klapp-spel, ett mönsteranfall av KB, minns inte om det var detta det blev mål på eller om det ”bara” blev en rejäl målchans.

Nä, tro det eller ej men denna bollen räddas på mållinjen, två gånger smiley

Matchen var stundtals jämn. Men, men igen – om KB fick i sitt spela att räcka över hela matchen skulle det varit vinst idag. KB skapade flera rejält farliga målchanser där bollen räddades på mållinjen av Sturehovare. David i målet gjorde också ett par riktigt bra räddningar, när man vänt ryggen till och tänkt ”jämrans, ett mål i baken”.

Hannes P slog fantastiskt fina långa frisparkar, målchans varje mål (och det är det jag inte minns, var det en lång frispark det blev mål på?)

Målchanser och tilltrasslade situationer var det gott om främst i andra halvlek för KB. Nästa match kommer målen också smiley

Tyvärr så saknar KB fortfarande en del spelare, inte för att de som var på planen var dåliga, men det måste underlätta om fyrbacks-linjen, eller i alla fall mittbackarna, får några matcher ihop. Idag vikarierad Oliver där, och gjord det mycket bra! Snart är det väl bara Jansson och Hugo som inte spelat mittback.

Isak, som jag inte sett så mycket av i år, hoppade in och spelade forward och var med och skapade ett par rejäla chanser. En ny kille som jag inte sett tidigare, spelade högerback, och om jag ska säga som det såg ut först verkade killen inte alls bekväm när han kom in på planen. Verkade som han undrade vad han skulle göra och kändes rätt försiktig. Oj vad fel jag hade. Han for fram på sin ytterkant, helt orädd och skapade en hel del. Undrar vem han är? Å så Aboubaker, jösse, minst på planen men snabb, teknisk och fullständigt orädd!

Två av KB:s värstingtuffingar smiley

Jag tänkte skriva en del om Styrehovs fanclub men nä, det är det inte värt. Det stod ett gäng kärringar på kanten och skrek och som hade noll koll på fotboll, framstod som ett gäng överlägsna mobbande högstadietjejer, tyvärr.

Många klagomål från Sturehovs bänk på domaren, från Sturehos publik och från Sturehovs spelare. Spelarna låg gärna kvar och vred sig en stund extra men var lika snabbt i spel som vilken italiensk fotbollspelar som helst.

En situation som var som helst på planen skulle resulterat i en frispark, men nu var det i straffområdet …

Det tystnade lite bland Sturehovarna när mittbacken nr 30 först sparkade Hugo i ryggen för att några moment senare slå Hugo i sidan med knytnäven när Hugo låg platt på backen. Domaren? Nä han såg inget. Hugo fick rejält med fula sparkar och efterslängar idag. Sturehov delade ut rejält med tjyvnyp och det drogs friskt i de blå tröjorna. Och den bombade blondinen på kanten skrek i alla lägen att det Sturehovarna gjorde var bra! Skulle verkligen ha varit skönt att få vinna över detta skräpgäng.