KB hade hemmapremiär söndag den 26 april mot Skiljebo. Matchen slutade 1 – 1, tyvärr känns detta också som mot Forward som tappade, inte vunna, poäng.

Ett mål blev det i alla fall, tror målvakten tappade in det på en rörig hörna.

KB började lite stelt men och det var knappt en målchans i första halvlek åt något av lagen. Skiljebo tog ledning med 1 – 0 på ett rejält slumpmål. KBs målvakt hade solen i ögonen och såg absolut ingenting. I andra halvlek började KB komma igång och fick tillslut också in ett aningens slumpartat mål. Kanske mest rättvist på så sätt.

Gissa hur denna duellen slutade …. smiley

Det som känns lite märkligt är att när man ser KBs spelare är det att det inte går bättre som helhet, men det kommer säkert. David i målet är säkerheten själv, inte hans fel att det blev ett mål till Skiljebo.

Nya kompisar får Hugo i match efter match …. smiley

Fyrbackslinjen som alla är bra, oavsett att C-J fick gå ut i första halvlek med en elakartad stukning så rycker vikaren in och gör en supermatch. Dagens mittbackspar Arvid och Viktor var strålande. Min nye favorit, tror han heter Lucas, spelade också idag vänsterback, strålande bra och smart spel. Edvin sliter som en vansinnig på mitten. Oliver har vuxit ut massor denna säsong. Eleganten Nils blir i slutet av matchen när det hettar till stenhård och bryter och står emot. Resten av gänget spelar klokt och rejält. Hugo har inte ”Carlstad-United-formen” ännu men den kommer närmare och närmare. Är snabb, tuff och antagligen rätt trälig att spela mot.

När allt stämmer för det här laget kommer vinsterna att trilla in.