Lördag 18 april, seriepremiär för KB:s p-99 i p-16-regional-västra-serien.

Tyvärr bortdömt för offside

Killarna verkade väldigt tända. Kanske för tända skulle det visa sig. Det började bra, mål nästan direkt och ett stort spelövertag för KB. Sen verkade det som KB fick lite spelkramp. Föll in i Forwards tråkiga, långsamma spel.

Men KB:s sista 10 minuterna ger gott hopp för resten av säsongen. Hugo och Jansson började ta löpningar och passningarna började träffa rätt och det skapades en del heta målchanser. KB fick 2 mål bortdömda för offside smiley

Edwin, ingen önskemotståndare direkt smiley

# 6 (minns inte vad han heter)

Edwin är dagens kämpe och den lille 6:an på vänsterbacken pinnade på på sin kant och tog verkligen för sig. Hugo var ok glimtvis, särskilt de sista 10 min.

En till som det inte är så lät att möta smiley