Vi började lördagen med att åka in till Örebro för att se KB seriepremiära mot Forward. Resultat blev 1-1 och bilderna är på gång.

Sedan tog vi vägen om Kumla och fikade med Tommy.

Efter det åkte vi till Hallsberg för att hämta upp Richard som skulle golfa med gubbgänget på söndagen. Så långt hade det mesta gått bra förutom att det oavgjorda resultat kändes som tappade poäng, inte vunna.

Konstig humor den bärgaren har eller …..

På vägen mellan Kumla och Marieberg möter vi en bil med släpkärra och kärran tappar vänstra hjulet som kommer farandes mot oss med rejäl fart. Tur att Pelle körde. Försökte att gira undan med det gick inte helt och hållet. Hjulet träffar vårt vänstra framdäck och slår sönder hela framvagnen. Bärgaren som kommer undrar vad som hänt och vi berättar och han tittar under bilen och säger ungefär att ” tänka vad ett däck kan förstöra”. Fick mig osökt att tänka på Drömkåken och repliken ”tänk vad lite vatten kan ställa till med”.

Men allt gick bra och just nu åker vi Passat!